Na přípravu jídla cuketová buchta perník budeme potřebovat:
3 hrníčky hladké mouky, 2 hrníčky krupicového cukru (můžeme použít i méně - podle chuti), 2 hrníčky najemno nastrouhané oloupané cukety, 1 hrníček oleje, 3 vejce, 2 vanilkové cukry, 1 prášek do pečiva, 1 lžička jedlé sody, 1 lžička mleté skořice
Postup přípravy: Vše vyšleháme dohromady (můžeme podle chuti přidat kokos nebo nasekané ořechy), připravenou hmotu nalijeme na plech, který jsme si předem vyložili pečícím papírem nebo vymazali tukem a vysypali moukou. Plech vložíme do trouby předem vyhřáté na teplotu cca 170 °C a pečeme přibližně 45 minut.
Další články
Brambory se pěstují v téměř všech oblastech světa.
Cuketová buchta s ořechy je upečená dozlatova.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Kuřecí maso s bramborem na smetaně pečeme přibližně hodinu a půl.
Cuketový guláš s rýží nezahušťujeme.
Patizonový guláš dochutíme.
Sterilovaná cuketa nebo patizon pod maso při přípravě jídel.
Olivový olej extra panenský je součástí středomořské kuchyně.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a dvěmi stroužky česneku.
Cuketa plněná šunkou a sýrem dvou druhů.
Cuketová buchta s tvarohem, vajíčky a krupicí.
Medovo hořčičný dresing podáváme k masům.
Opuštěná země bez lidí, co by se stalo?
Cuketová buchta perník přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.