Oko

Cuketová buchta perník

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cuketová buchta perník budeme potřebovat:
3 hrníčky hladké mouky, 2 hrníčky krupicového cukru (můžeme použít i méně - podle chuti), 2 hrníčky najemno nastrouhané oloupané cukety, 1 hrníček oleje, 3 vejce, 2 vanilkové cukry, 1 prášek do pečiva, 1 lžička jedlé sody, 1 lžička mleté skořice

Postup přípravy: Vše vyšleháme dohromady (můžeme podle chuti přidat kokos nebo nasekané ořechy), připravenou hmotu nalijeme na plech, který jsme si předem vyložili pečícím papírem nebo vymazali tukem a vysypali moukou. Plech vložíme do trouby předem vyhřáté na teplotu cca 170 °C a pečeme přibližně 45 minut.


Další články

Brambory se pěstují v téměř všech oblastech světa.
Cuketová buchta s ořechy je upečená dozlatova.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Kuřecí maso s bramborem na smetaně pečeme přibližně hodinu a půl.
Cuketový guláš s rýží nezahušťujeme.
Patizonový guláš dochutíme.
Sterilovaná cuketa nebo patizon pod maso při přípravě jídel.
Olivový olej extra panenský je součástí středomořské kuchyně.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a dvěmi stroužky česneku.
Cuketa plněná šunkou a sýrem dvou druhů.
Cuketová buchta s tvarohem, vajíčky a krupicí.
Medovo hořčičný dresing podáváme k masům.
Opuštěná země bez lidí, co by se stalo?

Cuketová buchta perník přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů