Na přípravu jídla bramborovo cuketový koláč budeme potřebovat:
500 g brambor, 100 g strouhaného sýra, 2 cukety, 2 vejce, špetku mleté pálivé papriky, kousek másla, 1 smetanu ke šlehání, pepř, sůl
Postup přípravy: Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, stejně tak cukety. Do vymazaného pekáče střídavě klademe vrstvy osolených brambor a cuket a zalijeme omáčkou připravenou smícháním smetany, strouhaného sýra, vajec a trošky pálivé papriky. Poklademe lupínky másla a ve středně vyhřáté troubě pečeme přibližně jednu hodinu.
Další články
Cuketa s mletým masem a bramborovou kaši.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Patizonový guláš do kterého můžeme přidat párky.
Sergej Pavlovič Koroljov vystudoval v Moskvě.
Špagety se špenátem a slaninou zalijeme smetanou.
Těstovinový salát s cuketou podáváme vychlazený.
Medová buchta na plech chutná pocukrovaná.
Buchta z cukety na plech vymazaný a vysypaný.
Buchta z cukety recept na přípravu.
Grilovaná pikantní medová žebra grilujeme na grilu.
Bramborový guláš s párky podáváme s chlebem.
Zapečený patizon s hermelínem navrstvíme a každou vrstvu okořeníme.
Okurkový salát s cuketou chutná s pečivem.
Pampeliška je smetanka lékařská, úporný plevel.
Bramborovo cuketový koláč je recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.