Oko

Bramborovo cuketový koláč

Jídla z cukety

Na přípravu jídla bramborovo cuketový koláč budeme potřebovat:
500 g brambor, 100 g strouhaného sýra, 2 cukety, 2 vejce, špetku mleté pálivé papriky, kousek másla, 1 smetanu ke šlehání, pepř, sůl

Postup přípravy: Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, stejně tak cukety. Do vymazaného pekáče střídavě klademe vrstvy osolených brambor a cuket a zalijeme omáčkou připravenou smícháním smetany, strouhaného sýra, vajec a trošky pálivé papriky. Poklademe lupínky másla a ve středně vyhřáté troubě pečeme přibližně jednu hodinu.


Další články

Cuketa s mletým masem a bramborovou kaši.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Patizonový guláš do kterého můžeme přidat párky.
Sergej Pavlovič Koroljov vystudoval v Moskvě.
Špagety se špenátem a slaninou zalijeme smetanou.
Těstovinový salát s cuketou podáváme vychlazený.
Medová buchta na plech chutná pocukrovaná.
Buchta z cukety na plech vymazaný a vysypaný.
Buchta z cukety recept na přípravu.
Grilovaná pikantní medová žebra grilujeme na grilu.
Bramborový guláš s párky podáváme s chlebem.
Zapečený patizon s hermelínem navrstvíme a každou vrstvu okořeníme.
Okurkový salát s cuketou chutná s pečivem.
Pampeliška je smetanka lékařská, úporný plevel.

Bramborovo cuketový koláč je recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů