Na přípravu jídla bramboráky z cukety a brambor pečené v troubě budeme potřebovat:
500 g brambor, 2 cukety, 4 vejce, 6 lžic hladké mouky, 7 stroužků česneku, mletý pepř, majoránka, sůl
Postup přípravy: Brambory oškrabeme a nastrouháme. Cuketu oloupeme, odstraníme střed se semínky a také nastrouháme do stejné mísy k bramborům. Promícháme a slijeme přebytečnou vodu. Přidáme prolisovaný česnek, mouku, vejce a zamícháme. Podle chuti dochutíme majoránkou, pepřem a solí. Ze všech ingrediencí vytvoříme těsto, které nalijeme do pečícím papírem vyloženého plechu. Vložíme do trouby předem vyhřáté na 185 °C a cca 25 minut pečeme. Bramboráky můžeme také dochutit uzeninou nakrájenou na drobné kostičky.
Další články
Cuketa plněná sýrem a šunkou nakrájenou na plátky.
Hrníčková cuketová bábovka s polevou.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Cuketový bramborák ubrouskem zbavíme přebytečného oleje.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Čokoládová zubní pasta s výtažky z kakaových bobů.
Cuketová bábovka chutná politá čokoládou.
Cvičení na ploché nohy, střídejte postavení na špičky a na paty.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Recept na bramboráky s masovou směsí, žampiony a zeleninou.
Cuketový koláč s tvarohem necháme vychladnout.
Špagety se špenátem a slaninou na kostičky.
Vlašské ořechy obsahují tuky.
Bramboráky z cukety a brambor pečené v troubě přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.