Na přípravu jídla hořčice z cukety budeme potřebovat:
Společně povaříme: 2 kg na kostky nakrájené oloupané cukety, 1/4 litru oleje, 1 dl octa, 100 g soli, 150 g cukru, 2 lžičky mletého černého pepře
Poté přidáme: 1 hlavička česneku, 1 plnotučnou hořčici, 4 feferonky
Postup přípravy: Všechny suroviny vaříme společně do změknutí cukety. Poté přidáme 1 hlavičku utřeného česneku, 1 plnotučnou hořčici, 4 feferonky. Rozmixujeme, naplníme do skleniček, dobře uzabřeme a sterilujeme asi 15 minut při teplotě 85 °C.
Další články
Brambory se dnes pěstují v téměř všech oblastech světa.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a dvěmi stroužky česneku.
Medovo hořčičný dresing podáváme k masům.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Cuketová buchta s ořechy je upečená dozlatova.
Cuketová pomazánka je zjemněná dvěma lžícemi zakysané smetany.
Patizonový guláš dochutíme.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Lisovaný olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Cuketové zelí ochutíme kmínem podle chuti.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Pomazánka z kozího sýra chutná vychlazená.
Cuketa plněná šunkou a sýrem dvou druhů.
Havajské ostrovy v Pacifiku jsou místo střetu ohně a vody.
Hořčice z cukety přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.