Na přípravu jídla cuketový koláč s margotkou budeme potřebovat:
3 vejce, 350 g cukru, 5 dl oleje, 400 g polohrubé mouky, 1 kypřící prášek, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky jedlé sody, 1 lžička skořice, 1 vanilkový cukr, 400 g nastrouhané cukety, 1 větší čokoládová tyčinka margotka
Postup přípravy: Vejce a cukr utřeme do pěny a postupně vyšleháváme s olejem. Do pěny vmícháme mouku, do které jsme předem přidali kypřící prášek, skořici, sůl, jedlou sodu a vanilkový cukr. Poté zamícháme s nastrouhanou cuketou a nakonec do těsta nastrouháme margotku, zlehka promícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme v předem vyhřáté troubě 20-30 minut dozlatova.
Další články
Cuketa plněná sýrem a šunkou nakrájenou na plátky.
Cuketová buchta s ořechy vychladne a pocukrujeme ji.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Cuketový koláč s ovocem necháme péct cca 25 minut.
Cvičení na ploché nohy, střídejte postavení na špičky a na paty.
Cuketový koláč s jablky pečeme, až je těsto zlatavé.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Polévka minestrone se vyznačuje bohatým obsahem zeleniny.
Cuketový koláč s tvarohem necháme vychladnout.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Špagety se špenátem a slaninou na kostičky.
Čokoládová zubní pasta s výtažky z kakaových bobů.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Vlašské ořechy obsahují tuky.
Cuketový koláč s margotkou přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.