Na přípravu jídla cuketová pochoutka budeme potřebovat:
750 g cukety, 8 stroužků česneku, 500 g cibule, 2 lžíce sojové omáčky, 4 lžíce oleje, 1 dl kečupu, 1 lžička mletého zázvoru, 1 lžička mleté papriky
Postup přípravy: Nadrobno pokrájenou cibuli a česnek osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na kostičky nakrájenou cuketu, sojovou omáčku, koření a 30 minut dusíme. Před koncem dušení přidáme kečup, dodusíme a horké naplníme do sklenic. Sterilujeme 15 minut při teplotě 85 °C. Cuketová pochoutka se hodí jako příloha k masu, nejlépe v čínské úpravě.
Další články
Brambory se dnes pěstují v téměř všech oblastech světa.
Cuketa plněná šunkou a sýrem dvou druhů.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a dvěmi stroužky česneku.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Medovo hořčičný dresing podáváme k masům.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Patizonový guláš dochutíme.
Cuketová buchta s ořechy je upečená dozlatova.
Cuketová pomazánka je zjemněná dvěma lžícemi zakysané smetany.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Lisovaný olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Cuketové zelí ochutíme kmínem podle chuti.
Pomazánka z kozího sýra chutná vychlazená.
Havajské ostrovy v Pacifiku jsou místo střetu ohně a vody.
Cuketová pochoutka přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.