Na přípravu jídla ananasová cuketa budeme potřebovat:
1,5 litru vody, 400 g cukru, ananasová tresť, 2 lžíce kyseliny citronové
Postup přípravy: Cuketu oloupeme, odstraníme jadérka, nakrájíme na kostičky a povaříme v nálevu (ananasovou tresť nalijeme až nakonec), až zesklovatí. Skleničky naplníme cuketou i s nálevem (na dno můžeme před naplněním skleničky přidat lžíci vína). Ananasovou cuketu sterilujeme 10 minut při 80 °C.
Další články
Brambory se dnes pěstují v téměř všech oblastech světa.
Medovo hořčičný dresing podáváme k masům.
Cuketová buchta s ořechy je upečená dozlatova.
Patizonový guláš dochutíme.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cuketová pomazánka je zjemněná dvěma lžícemi zakysané smetany.
Lisovaný olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Cuketové zelí ochutíme kmínem podle chuti.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Pomazánka z kozího sýra chutná vychlazená.
Cuketa plněná šunkou a sýrem dvou druhů.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a dvěmi stroužky česneku.
Havajské ostrovy v Pacifiku jsou místo střetu ohně a vody.
Ananasová cuketa přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.