Oko

Mikulovská hrášková polévka recept

Recepty se připravují na různé způsoby.

Postup přípravy: Na másle zpěníš lžíci polohrubé mouky, přidáš trochu papriky a zaliješ mimo plotnu studenou vodou. Za stálého míchání rozvaříš, přidáš bujónovou kostku, hrst zmrazeného hrášku a povaříš 10 minut. Na závěr si uděláš hustější kapání, které také zavaříš do polévky.


Další články a recepty

Dochucená zeleninová polévka korunuje svěží letní hodování.

Chutný hovězí hamburger mne zaujal svým stylem.

Během přípravy se hrášková polévka dochutí ovesnými vločkami.

Lahodně chutnající hovězí vývar z kostí se připravuje z kloubových nebo morkových hovězích kostí.

Houbami doplněné hovězí Stroganov se uvaří a dochutí mletým pepřem.

Během přípravy se zeleninový vývar vaří v hrnci.

Když je ještě zahřátá, domácí kulajda se podává v hlubokých talířích.

Uvařená jihočeská kulajda tvoří základ pohoštění a stolování.

Šlechtění pšenice a žita do dnešní podoby.

Náležitě dochucená zeleninová polévka s rýží tvoří jeden z pilířů pohoštění.

Vařím si v poklidu různá jídla.

Na přípravu jídla kulajda s houbami a koprem přijdou vhod vedle hub a kopru také brambory a smetana.

Na jídelníčku si zeleninová polévka získala své místo díky jemné chuti.

Dochucené hráškové rizoto se hodí do role snídaně, oběda i večeře.

S fortelem hodným kuchaře připravený sojový nápoj se podává ve sklenkách.

Mikulovská hrášková polévka je recept na jídlo ze zeleniny.

Pokrm špagety se sušenými rajčaty se podává ozdobený.

Na jídlo kulajda se použije mouka, brambory a šlehačka.

Mikulovská hrášková polévka v sobě pojí chuť hrášku.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů