Pestré jsou recepty na jídla ze špaget, což zní vznešeně.
Na přípravu jídla španělské špagety budeme potřebovat:
Množství na 4 porce: 1 konzervu krájených rajčat, 50 gramů tvrdého sýra, 2 lžíce kysané smetany, 4 porce špaget, čerstvou bazalku, jarní cibulku, česnek, sůl, mletý pepř.
Postup přípravy: Těstoviny uvaříme al dente.
Mezitím si nadrobno nakrájíme sterilovaná rajčata a společně s nálevem je v hrnci uvedeme do varu.
Jarní cibulku očistíme a zelenou nať nakrájíme.
Česnek oloupeme.
Do rajčatové omáčky vmícháme kysanou smetanu, nastrouhaný tvrdý sýr a zhruba minutku povaříme. Přimícháme najemno pokrájenou nať lahůdkové cibulky a česnek a sejmeme z ohně. Omáčku promícháme s al dente uvařenými špagetami.
Španělské špagety rozdělíme na talíře, ozdobíme čerstvou bazalkou a podáváme.
Další články
Použitá asertivita umožňuje řešit případní problémy, které se mohou vyskytnout, s nadhledem, ale důrazně.
Jíškou zahuštěná čočková polévka se slaninou nakrájenou na plátky a kterou osmahneme. Slanina účinkuje jako hvězda kulinářské show.
Pepř bílý se připravuje z vyzrálých pepřových bobulí.
Olivový olej se počal lisovat v době před osmi tisíciletími.
Špagety carbonara se slaninou a smetanou. Jsou klasika a v tomto receptu jsme špagety zjemnili smetanou.
Kořeněná italská omáčka se plní do sklenic a na plechu krátce steriluje.
Špagety carbonara se smetanou podáváme s parmezánem a bazalkou.
Boloňské špagety přelijeme při servírování ještě teplou omáčkou.
Recept na cuketové karbanátky s mletým masem které doplníme přidáním vajíčka, zahustíme strouhankou, obalíme a smažíme v rozpáleném oleji.
Zeleninová italská cuketová polévka se může zředit vývarem, protože nemá být příliš hustá.
Lahodné smetanové špagety opepříme a dusíme.
Zlatavou kůrčičku získaly gratinované brambory s kuřecím masem během posledních deseti minut, na které pekáč odkryjeme.
Španělské špagety jsou recept vybrané chuti. Existuje spousta receptů a každému chutnají připravené trochu jinak. Pojďme se do toho pustit.
Rajčatové špagety all Arrabbiata můžeme ozdobit plátky chilli papričky nebo parmezánu a podáváme je na nahřátých talířích.
Užijte si při objevování nových jídel podle nových receptů.
Tradiční letní vůně a chutě v sobě snoubí špagety, piniové oříšky, špenát a sušená rajčata.
Z sušených rajčat a špenátu připravené špagety Pinolli ozdobíme nastrouhaným sýrem parmezán.
Španělské špagety zaujmou, jsou vbrzku hotové, jejich konzumace je spojena se zábavou, voní bylinkami a jedná se o oblíbené jídlo.
Z rajčat připravené boloňské špagety s kuřecím masem ozdobíme nastrouhaným sýrem a nařezanými dílky rajčete.
Ačkoliv to zní poněkud nadneseně, jsou špagety na přípravu jednoduchý a chutný pokrm, který umí zasytit. Kdo je jednou ochutná, na talíři je pak nedočkavě vyhlíží.