Na přípravu jídla bramborový salát s červenou řepou budeme potřebovat:
600 g uvařené červené řepy nakrájené na kostičky, 300 g uvařených brambor nakrájených na kostičky, 2 lžíce francouzské hořčice, 1 sojové smetany, 1 lžička přírodního cukru, šťáva z 1 citronu, sůl, mletý pepř
Postup přípravy:
Červenou řepu a brambory smícháme se zálivkou, kterou si připravíme z ostatních surovin.
Další články
Brambory se pěstují v téměř všech zemích světa.
Sůl bez níž si už život nedovedeme představit.
Anglická královna Alžběta I. přišla na svět 7. září roku 1533.
Polévka minestrone pochází z Itálie.
Paprikové hranolky jemně osolíme.
Brambory s tvarohem podáváme s mlékem.
Broskev má svůj původ v Číně.
Domácí výroba tofu, co je pro ni potřeba?
Švestky jsou čtvrtým nejčastěji pěstovaným ovocným druhem.
Bramborový salát s houbami se hodí i jako příloha k jídlům.
Zapečená dýně chutná politá bílým jogurtem.
Pečené bramboráky s červenou řepou
Bramborový salát s červenou řepou je recept na jídlo, které zaplní stůl radostí z gejzíru svých chutí.