Oko

Hořčicovo medová omáčka

Recepty na jídla z medu.

Na přípravu jídla hořčicovo medová omáčka budeme potřebovat:
300 ml zeleninového vývaru, 2 lžíce medu, 3 lžíce hrubozrnné hořčice, 3 lžíce kysané smetany, 1 svazek jarní cibulky

Postup přípravy:
V hrnci smícháme zeleninový vývar s medem a hořčicí a uvedeme do varu. Vaříme tak dlouho, až se tekutina zredukuje na polovinu. Poté přidáme kysanou smetanu a na kousky nakrájenou jarní cibulku a odstavíme. Hořčicovo medovou omáčku podáváme s těstovinami.


Další články

Pikantní medová omáčka ke grilovanému masu před podáváním vychlazená.
Čmeláčí med vystačí pouze pro jejich vlastní potřebu.
Cuketová omáčka na špagety kterou nalijeme do vyhřátých sklenic.
Medová koule naplněná nugátem a pokapaná čokoládou.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Robi maso je zdroj kvalitních rostlinných bílkovin.
Medová buchta na plech chutná pocukrovaná.
Sitatunga je známa též jako antilopa nebo lesoň bahenní.
Zásaditý med zmírňuje překyselenosti organismu.
Kostkový cukr je dnes již na celém světě samozřejmostí.
Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Pampeliškový med je chutný a zdravý, měl by být označován jako pampeliškový sirup.
Olivový olej je typickou součástí středomořských kuchyní.
Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Thajská medová omáčka

Hořčicovo medová omáčka je recept na jídlo, které naplní stůl radostí ze své chuti.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů