Oko

Tatarský biftek recept

Recepty se připravují na různé způsoby.

Postup přípravy: Hovězí maso z pravé nebo falešné svíčkové nakrájím na kostičky a dvakrát umelu nebo rozmixuji. Přidám sůl a žloutek.

Jako příloha jsou nejlepší topinky z podmáslového chleba.

Tatarský biftek jde normálně na dračku, kdyby ale kousek zbylo, lze z něj udělat malé placičky a rychle je osmažit na teflonové pánvi potřené trochou oleje. Při podávání ozdobit kolečky červené cibule.


Další články a recepty

Dochucená frankfurtská polévka s párkem korunuje svěží letní pochutnání.

Chutný hovězí hamburger mne zaujal svým stylem.

Lahodně chutnající drožďové knedlíčky do polévky se připravují z droždí.

Během přípravy se frankfurtská polévka dochutí párky, nejlépe frankfurtskými.

Během přípravy se koprová omáčka s hovězím masem vaří v hrnci.

Uvařená jihočeská kulajda tvoří základ pohoštění a stolování.

Lanýže a prasata patří k sobě.

Houbami doplněné hovězí Stroganov se uvaří a dochutí mletým pepřem.

Když je ještě zahřátá, domácí kulajda se podává v hlubokých talířích.

Náležitě dochucená zeleninová polévka s rýží tvoří jeden z pilířů pohoštění.

Tatarský biftek je recept na přípravu jídla z hovězího masa.

Na přípravu jídla játrové knedlíčky do polévky přijdou vhod vedle jater vejce a strouhanka.

Dochucené hovězí roštěnky se hodí pro roli oběda i večeře.

Na jídelníčku si zeleninová polévka získala své místo díky jemné chuti.

Pokrm hovězí vývar s kapáním se podává ozdobený.

Na jídlo kapání do polévky se použijí mouka a vejce.

S fortelem hodným kuchaře připravené frankfurtské závitky se ze všech stran osmaží na tuku.

Vařím si v klidu svá oblíbená jídla.

Tatarský biftek v sobě pojí chuť hovězího masa, soli a žloutku.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů