Recepty se připravují na různé způsoby.
Postup přípravy: Hovězí maso z pravé nebo falešné svíčkové nakrájím na kostičky a dvakrát umelu nebo rozmixuji. Přidám sůl a žloutek.
Jako příloha jsou nejlepší topinky z podmáslového chleba.
Tatarský biftek jde normálně na dračku, kdyby ale kousek zbylo, lze z něj udělat malé placičky a rychle je osmažit na teflonové pánvi potřené trochou oleje. Při podávání ozdobit kolečky červené cibule.
Další články a recepty
Dochucená frankfurtská polévka s párkem korunuje svěží letní pochutnání.
Chutný hovězí hamburger mne zaujal svým stylem.
Lahodně chutnající drožďové knedlíčky do polévky se připravují z droždí.
Během přípravy se frankfurtská polévka dochutí párky, nejlépe frankfurtskými.
Během přípravy se koprová omáčka s hovězím masem vaří v hrnci.
Uvařená jihočeská kulajda tvoří základ pohoštění a stolování.
Lanýže a prasata patří k sobě.
Houbami doplněné hovězí Stroganov se uvaří a dochutí mletým pepřem.
Když je ještě zahřátá, domácí kulajda se podává v hlubokých talířích.
Náležitě dochucená zeleninová polévka s rýží tvoří jeden z pilířů pohoštění.
Tatarský biftek je recept na přípravu jídla z hovězího masa.
Na přípravu jídla játrové knedlíčky do polévky přijdou vhod vedle jater vejce a strouhanka.
Dochucené hovězí roštěnky se hodí pro roli oběda i večeře.
Na jídelníčku si zeleninová polévka získala své místo díky jemné chuti.
Pokrm hovězí vývar s kapáním se podává ozdobený.
Na jídlo kapání do polévky se použijí mouka a vejce.
S fortelem hodným kuchaře připravené frankfurtské závitky se ze všech stran osmaží na tuku.
Vařím si v klidu svá oblíbená jídla.
Tatarský biftek v sobě pojí chuť hovězího masa, soli a žloutku.