Na přípravu jídla podle receptu cuketa ala ananas budeme potřebovat:
2,5 kg cukety (oloupané a pokrájené na kostičky)
Nálev: 2,5 litru vody, 2 dl octa
Dále budeme potřebovat: 60 dkg cukru, 2 lahvičky ananasové tresti, 2 citrony nakrájené na kolečka (bez jadérek), 5 hřebíčků
Postup přípravy: Připravíme si nálev, do nálevu na 24 hodin naložíme na kostičky nakrájené cukety.
Po 24 hodinách nálev slijeme a přidáme cukr, ananasovou tresť, 5 hřebíčků a na kolečka nakrájené citrony bez jadérek.
Přilijeme 1,5 litru vody a vaříme do změknutí cuket. Poté vylovíme hřebíčky a citrony a naplníme skleničky.
Sterilizujeme 20 minut při teplotě 80 °C.
Další články
Špagety s tuňákem a rajčaty posypeme nasekanou petrželkou.
Připravené cuketové čatní dáme nakonec ve sklenicích vychladnout.
Cuketový nákyp se sýrem zapečeme v troubě.
Cuketa v sýrovém těstíčku se podává nejlépe s jogurtovým dresinkem.
V trojobalu obalovaná cuketa chutná s na různé způsoby připravovanými brambory, které doplní její chuť.
Cuketový nákyp s mletým masem dozlatova upečeme.
Papinův tlakový hrnec má dlouhou historii.
Špagety se sušenými rajčaty uvaříme al dente, scedíme a jíme.
Na kuřecí vývar s rýží potřebujeme vedle kuřecí čtvrtky a rýže také zeleninu.
Cuketa ala slaneček se dá po připravení uležet do chladu v lednici.
Chutný špenát s kuřecím masem se zapeče v horké troubě.
Bizon americký žije na severoamerickém kontinentu.
Recept na jídlo cuketa ala ananas je zde se svěží inspirací ananasové chuti. Jídlo z cukety si připravíme, ochutnáme a nakonec s apetitem sníme.
Americký nákyp se hodí i jako jednohubky.
Zeleninový hrnec poklademe na povrchu tenkými plátky slaniny.