Recepty se připravují na různé způsoby.
Na přípravu jídla podle receptu polévka Gazpacho budeme potřebovat tyto ingredience: 600 g rajčat, 2 papriky, 2 cibule, 1 střední salátová okurka, 3 stroužky česneku, 100 ml zeleninového vývaru, 2 lžíce octa, sůl, pepř, cukr, několik kapek worcesterové omáčky.
Postup přípravy: Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. Spolu s nakrájenými paprikami, cibulí a česnekem umixujeme na hrubší hmotu. Okurky oloupeme a nakrájíme a rozmixované přidáme k ostatnímu. Vylijeme vychladlý vývar a ochutíme kořením. Dáme do lednice vychladit. Podáváme s kousíčky na másle opražené veky nebo bílého chleba.
Další články a recepty
Při přípravě se guláš z hlívy ústřičné doplní houskovým knedlíkem.
Klasická zelňačka doplněná kuchařsky srozumitelným návodem na její přípravu.
Z kapusty uvařená kapustová polévka se doplní brambory.
Ochucená zeleninová polévka unikátním způsobem korunuje prostřenou tabuli.
Tradiční polévka česnečka tvoří součást polévkového menu při pohoštění.
Hotová hrachová polévka se podává o něco později, po zchladnutí.
Atmosférický aerosol je, mimo jiné, také mlha.
Připravená zelňačka s klobásou tvoří jednu z položek seznamu jídel.
Lahodně chutnající kapustová polévka s brambory se připravuje z brambor a kapusty.
Bramborami a paprikou doplněná obědová kapustová polévka se skví na seznamu jídel.
Dochucená kapustová polévka s rýží se hodí ke vkusnému podávání.
Stačí se nechat inspirovat.
Na jídelníčku si hrachová polévka z předvařeného hrachu upevnila své postavení.
Pokrm vánoční hrachová polévka se v době Vánoc podává náležitým způsobem ozdobená.
Čas pro obědovou polévku Gazpacho je zde.
Šikovně připravovaná dršťková z hlívy ústřičné se doplní pečivem.
Na přípravu jídla gulášová polévka z hlívy ústřičné přijde vhod vedle hlívy ústřičné také gulášové koření a pepř.
Na jídlo špagety se sýrem se použijí špagety a sýr.
Polévka Gazpacho v sobě spojuje chuť rajčat.