Oko

Recepty 9

Recepty na jídla:
Mexická polévka Gazpacho se podává za studena.

Zapečené těstoviny s mletým masem, rajčaty a fazolemi nakonec posypeme strouhaným sýrem.

Špecle se schwarzwaldskou šunkou podáváme sypané najemno nasekanou natí jarní cibulky.

Lepivé japonské knedlíčky goyza s wasabi.

Mořidlo na zvěřinu se hodí především na jakostní a kvalitní druhy masa - z kýty, hřbetu, svíčkové apod.

Srnčí pečeně se doplní brambory a kompotem.

Srnčí na víně dobře povaříme a procedíme.

Srnčí sekaná podlévaná během pečení vývarem.

Zajíc na přírodní způsob se doplní uvařenou rýží.

Přírodní divoká husa s knedlíky a uvažřeným červeným zelím.

Pečená divoká kachna s knedlíky nebo vařenými bramborami.

Bažantí rizoto s rýží.

Vepřová panenka s vařenými bramborami a zeleninou.

Koláčky pro dámy doplníme rozehřátou marmeládou a mandlemi.

Znojemská z krůtího masa se podává s houskovým knedlíkem.

Šátečky z bramborového těsta se připraví z uvařených vychladlých brambor.

Zeleninový salát s okurkou přelijeme zálivkou a promícháme.

Hrachová kaše z ve vodě uvařeného hrachu.

Koko sušenky vyválíme jako kuličky a rozmáčneme.

Cuketový nákyp s uzeninou můžeme podávat teplý i studený.

Kuličkový guláš doplní na malé kousky nakrájené brambory.

Ovocný pohár z tvarohu.

Vepřová panenka v anglické slanině s brambory.

Ďábelský kuřecí guláš z na kostky nakrájenéha kuřecího masa se podává s přílohou tvořenou brambory.

Roláda s kaštanovým pyré, do kterého postupně zašleháme vychladlý pudink.

Čertův mls s ořechy.

Bramborová polévka krémová se rozmixuje ponorným mixérem.

Linecké koláčky s tvarohovou náplní můžeme po vychladnutí pocukrovat.

Pařížský salát podáváme s pečivem.

Vepřové na žampionech podáváme s rýží.

Drobenkový dort můžeme nakonec ozdobit šlehačkou.

Vázané koláčky s tvarohovou náplní.

Rýžový nákyp s ovocem doplní na kousky pokrájené broskve a nakonec do něj přidáme tuhý sníh.

Ořechové řezy s krémem posypeme po vychladnutí nahrubo nasekanými ořechy.

Galaretkový pohár na jehož dno dáme trochu krému, na krém piškoty a znovu krém. Galaretkový pohár ozdobíme šlehačkou a jahodou.

Mleté maso v anglické slanině podáváme s brambory.

Holašovické koláčky plníme různými náplněmi.

Hlíva ústřičná na smetaně podáváme s houskovým knedlíkem.

Štafetky s mletými ořechy dáme ztuhnout do lednice, nakrájíme na kousky a konce máčíme v čokoládové polevě.

Připravené jídlo treska na zelenině doplní opečené brambory nebo bramborová kaše.

Vepřové maso s hlívou ústřičnou z obou stran opečeme.

Kuskus s ovocem přelijeme horkým mlékem a podle chuti doplníme skořicí.

Kakaové pařížské řezy potřeme po vychladnutí ušlehaným krémem a můžeme ozdobit šlehačkou.

Brokolicová polévka krémová se rozmixuje, zjemní smetanou a dochutí polévkovým kořením, strouhaným muškátovým oříškem, pepřem a osolí.

Recepty 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů