Recepty na jídla:
Jednoduchý jablečný závin upečeme.
Mřížkový koláč do růžovav upečeme.
Banánová bábovka se posype kokosovou moučkou.
Fešácké řezy posypeme oříšky a hrozinkami.
Tvarohový závin naplníme rozdušenými jablky s cukrem, skořicí, hrozinkami nebo ořechy.
Kokosové koule klademe na papírové košíčky.
Vosí hnízda plněná máslovým krémem položíme na piško.
Vánoční salámek nakrájím na kolečka.
Šuhajdy s vrstvou polotuhého ořechového krému.
Linecká kolečka se dají slepovat lineckou marmeládou.
Vanilkové rohlíčky se mohou obalovat v cukru s vanilkovým cukrem.
Kvasnicová kolečka obalujeme v cukru s vanilkou.
Vinné vykrajovánky upečeme a teplé obalujeme v cukru s vanilkou.
Mrkvánky pečeme do světla.
Fazolky na smetaně opepříme a dochutíme octem, cukrem a solí.
Houbová omáčka se zahustí trochou mléka smíchaného s moukou.
Koprová omáčka se ochutí až po mírném zchladnutí.
Křenová omáčka se doplní knedlíkem a uzeným jazykem.
Rajská omáčka se dochutí octem, cukrem a solí.
Hrášková omáčka se doplní smetanou.
Rajská omáčka z rajčatového pyré se dochutí a rozmixuje.
Kuře na paprice ochutíme octem, cukrem a solí.
Omáčka sweet and sour se hodí na opečení s masem, játry, rybou, zeleninou apod.
Játrová omáčka se může dochutit citronovou šťávou.
Polská cibule s bramborem.
Snyder's Pretzel Pieces Honey Mustard & Onion - křupavé kousky preclíků s příchutí medové hořčice a cibule.
Kukuřice se smetanovou omáčkou a s volským okem.
Rychlá omáčka na pizzu s bylinkami.
Rychlá svíčková omáčka se podává se šlehačkou a brusinkami.
Koprová omáčka se zastřeným vejcem, vyklepneme do ní jedno vejce přímo do víru.
Bramboračka se sušenými houbami se doplní vejcem.
Brokolicový krém smícháme s anglickou slaninou, pórkem a sýrem.
Cuketová polévka z drůbežího vývaru a trochou krémového sýra.
Čočková polévka s jemným párkem se doplní prolisovaným česnekem.
Čočková polévka po italsku se, když změkne, zahustí trochou mléka s moukou.
Chilli con carne z fazolí a rajčat podáváme sypané bylinkami a sýrem.