Oko

Grilovaný fenykl

Další recepty s fenyklem.

Na přípravu jídla grilovaný fenykl budeme potřebovat:
fenykl, červenou cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, sůl, čerstvé bylinky na posypání, gril, alobal na zabalení fenyklu

Postup přípravy:
Fenykl nakrájíme na plátky, zabalíme společně s nakrájenou červenou cibulí do alobalu, jemně pokapeme olivovým olejem a citronovou šťávou, osolíme a dáme na gril grilovat.

Grilovaný fenykl podáváme jako přílohu k rybám a drůbežímu masu. Je vhodné ho posypat čerstvými bylinkami.


Další články

Paprikové zelí dusíme na mírném ohni.
Sůl byla lidem známa již v pravěku.
Brambory se jí vařené, pečené nebo smažené.
Cibule patří do čeledi liliotvarých.
Sůl kamenná vytváří velké krystaly.
Cuketová polévka s červenou čočkou chutná s chlebovými krutonky.
Špenátová polévka s noky které necháme povařit.
Zelňačka z uzených žeber s plátky klobásy.
Zelí se pěstuje na celém území Evropy.
Cuketový nákyp s uzeným masem zapečeme dorůžova.
Francouzské brambory se smetanou pečeme pomalu.
Zelňačka se zakysanou smetanou a brambory.
Olivový olej pochází od Středozemního moře.
Bílý pepř má nejostřejší chuť.

Grilovaný fenykl rozvoní kuchyni svojí vůní a osloví chuťové buňky jedlíků.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů