Na přípravu jídla cuketová polévka s červenou čočkou budeme potřebovat:
1 mladá cuketa, 2 středně velké brambory, 1 hrst červené čočky, 1 kostka zeleninového bujonu, 2 trojúhelníčky taveného sýra, majoránka, sůl, chlebové krutonky
Postup přípravy: Omytou cuketu nakrájíme na větší kousky. Očištěné brambory také nakrájíme na kousky. Vložíme do hrnce, přidáme červenou čočku, zalijeme vodou jen asi 3 cm nad zeleninu. Přidáme kostičku zeleninového bujonu a tavený sýr. Vaříme cca 25 minut. Poté polévku rozmixujeme, dosolíme a dochutíme majoránkou.
Cuketovou polévku s červenou čočkou podáváme s chlebovými krutonky.
Další články
Brambory se dnes pěstují v téměř všech oblastech světa.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Bramborová polévka se zeleninou do níž zašleháme smetanu se žloutkem.
Lisovaný olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Cuketová polévka s koprem je dochucená koprem, bujónem, octem a cukrem.
Italská cuketová polévka je zjemněná smetanou.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Cuketové zelí ochutíme kmínem podle chuti.
Medovo hořčičný dresing podáváme k masům.
Cuketová polévka s rajčaty ke které se hodí italský chléb nebo bageta.
Pomazánka z kozího sýra chutná vychlazená.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a dvěmi stroužky česneku.
Barevné kontaktní čočky pro lidii, kteří trpí barvoslepostí.
Cuketová polévka s červenou čočkou přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.