Oko

Cuketový nákyp s uzeným masem

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cuketový nákyp s uzeným masem budeme potřebovat:
4 cukety, 300 g uzeného masa, 50 g másla, 3 vejce, lžíce hladké mouky, strouhanka, mléko, strouhaný sýr, sůl

Postup přípravy: Cukety oloupeme, nahrubo nastrouháme, krátce podusíme a přebytečnou vodu slijeme. Máslo utřeme se žloutky z vajec a solí, vmícháme na kostičky nakrájené uzené maso, okapané cukety, nastrouhaný sýr, mléko, mouku a tuhý sníh vyšlehaný z vaječných bílků. Připravenou hmotu rozprostřeme ve vymazané a strouhankou vysypané misce a zapečeme dorůžova.

Cuketový nákyp s uzeným masem podáváme s vařenými brambory jako přílohou.


Další články

Cuketová nádivka se sýrem, rajčaty a paprikami.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Japonský samuraj byl příslušník tradiční vojenské šlechty.
Lisovaný olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Cuketový nákyp s mletým masem pečeme dozlatova.
Cuketový nákyp se sýrem zvolna zapečeme.
Patizon plněný mletým masem, přidáme sýr.
Cuketový nákyp pečeme v troubě vyhřáté na teplotu 180 °C.
Pečené brambory v troubě podáváme se sklenicí mléka.
Těstoviny s kozím sýrem kterým je posypeme.
Cuketa s mletým masem chutná s bramborovou kaši.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Špenátový závin podáváme teplý.

Cuketový nákyp s uzeným masem přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů