Oko

Zabaione recept

Italská kuchyně.

Na přípravu jídla zabaione budeme potřebovat tyto suroviny:
2 žloutky ze slepičího vejce, 2 lžíce mléka, polovina balíčku vanilkového cukru

Postup přípravy receptu:
Vaječné žloutky vložíme do hrnce, přilijeme mléko a přidáme polovinu vanilkového cukru. Šleháme ručně cca 2 minuty ve vodní lázni do zhoustnutí.

Konsistence je podobná pudinku.

Hotové zabaione ihned podáváme.


Další články

Zelňačka s uzeným masem a brambory.
Pizza se smetanou kterou posypeme kořením.
Brokolicovou polévku se smetanou ozdobíme krutony.
Bavorský eintopf se vaří z uzeného masa a brambor.
Domácí medová šunka z masa.
Francouzské brambory se smetanou vrstvíme.
Pečené brambory v troubě podáváme nejlépe se sklenicí mléka.
Italská cuketová polévka se podává na vyhřátých talířích.
Cuketový koláč z listového těsta podávejte ozdobený bazalkou.
Cuketové pepřenky sterilujeme 20 minut.
Těsto na pizzu poklademe ingrediencemi.
Pizza se šunkou pokladená plátky rajčat.
Pizza ze starého chleba s rajčatovým základem.
Pikantní medová omáčka k masu grilovanému a pečenému.

Zabaione je recept italské kuchyně. Pozvěte Itálii do své kuchyně.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů