Oko

Krupicová kaše

Recepty z mléka.

Na přípravu jídla krupicová kaše budeme potřebovat tyto suroviny:
mléko, krupička, špetka soli, máslo, kakao, skořice nebo ořechy, moučkový cukr

Postup přípravy:
Na jednu porci krupicové kaše budeme potřebovat: přibližně 1 hrnek mléka nalijeme do hrnce, osolíme a zahříváme. Přidáme lžíci másla a pomalu přisypeme za stálého míchání 2 vrchovaté lžíce dětské krupičky.

Mírným varem provaříme ještě asi 2 minuty, když je kaše příliš hustá, přilijeme ještě trochu mléko.

Krupicovou kaši nandáme do talířů, na povrch položíme plátek másla a ochutíme podle chuťových preferencí strávníků.


Další články

Špenátová polévka s noky které necháme několik minut povařit.
Žampionová polévka s bramborem a se smetanou chutná s čerstvě nasekanou petrželkou.
Francouzský hruškový koláč pečte 40-45 minut.
Kostkový cukr vyřešil problém nepraktických homolí.
Kukuřičná kaše s meruňkami a rozpuštěným máslem.
Mléko patří do jídelníčku již dlouho.
Špenát s knedlíkem a masem ochutíme máslem.
Mléková polévka s těstovinami.
Domácí pařížská šlehačka z kvalitního másla.
Vanilka pochází z Mexika.
Jak uskladnit jablka aby vydržela.
Sladká mléčná rýže do které přidáme džem.
Domácí kondenzované mléko necháme 15 minut vařit.
Kynuté buchty s meruňkami vložíme do trouby a upečeme dozlatova.

Krupicová kaše rozvoní při přípravě kuchyni svojí vůní. Pozvěte do své kuchyně mléko a mléčné produkty a uveďte je mezi své pokrmy.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů