Oko

Čočka s párkem recept

Na přípravu jídla čočka s párkem budeme potřebovat:
400 g čočky, 40 g másla, 1 cibuli, 2 lžíce hladké mouky, 250 ml mléka, sůl, ocet.

Postup přípravy: Přebranou a propláchnutou čočku uvaříme ve vodě.

Na másle zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zalijeme ji mlékem, osolíme a dobře provaříme. Smícháme s uvařenou čočkou a podle chuti dosolíme a ochutíme octem.

Čočku podáváme s opečeným párkem.


Další články

Šunková roláda s pečivem a zeleninou.

Červenožluté až žlutohnědé barvivo henna se získává z natě henovníku bílého.

Mezi gastronomickou veřejností oblíbená bramborová buchta se po dopečení potře olejem.

Doma připravená bramborová kaše nachází využití pro doplnění jídel při svěžím letním stolování.

Na kostičky nakrájená tlačenka s cibulí a octem tvoří symbolickou křišťálovou výkladní skříň staročeského domácího hodování.

V hlubokém hrnci uvařená bramborová polévka se doplní krajíci chleba.

Lákavou vůni kolem sebe šířící bramborová pomazánka se maže na krajíce chleba.

Tradičně ověřeným způsobem připravené plněné ořechy se uskladní na chladném místě.

Ze zelí připravená zelná polévka s párkem se posype nasekanou zelenou petrželkou.

Vejce chránící vaječné skořápky se vyznačují unikátními vlastnostmi.

K rozšíření atmosféry stolování během oběda přispívající frankfurtská polévka s párkem se doplní česnekem. Každý již patrně ochutnal frankfurtskou polévku, avšak znáte její variantu s párkem?

Čočka s párkem může zpestřit a rozšířit jídelníček.

Z mouky, vařených brambor a náplně připravená bramborová pizza se může jíst teplái studená.

Při přípravě se košíčky plněné ořechovou náplní pomažou na horní části košíčků čokoládou.

Doma připravená čočková polévka s párkem rozjasní stolování doplněna krajíci chleba.

Popisuji recept na jídlo čočka s párkem.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů