Na přípravu jídla bramborová pomazánka budeme potřebovat:
3 větší brambory, 150 g taveného sýra, 50 g pomazánkového, 200 g zakysané smetany, 4 kyselé okurky, 1 lžíce hořčice, sůl
Postup přípravy:
Ve slupce uvařené brambory necháme vychladnout. Vychladlé brambory oloupeme a najemno nastrouháme. Přidáme sýr, smetanu, pomazánkové, hořčici, nadrobno nakrájené okurky a osolíme podle chuti. Důkladně promícháme a hotovou bramborovou pomazánku namažeme na krajíce chleba.
Další články
Bramborová buchta, dáme vzejít droždí...
Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Robi maso je zdroj kvalitních rostlinných bílkovin.
Pečené brambory v troubě podáváme s mlékem.
Brambory se pěstují v téměř všech zemích světa.
Pampeliškový med je chutný a zdravý, měl by být označován jako pampeliškový sirup.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Bramborová kaše je příloha k jídlům.
Olivový olej je typickou součástí středomořských kuchyní.
Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Zásaditý med zmírňuje překyselenosti organismu.
Bramborové slupky chrání před nemocemi
Bramborová pomazánka je recept na jídlo, které zaplní stůl radostí ze své chuti.