Oko

Bramborová pomazánka recept

Recepty na jídla z brambor.

Na přípravu jídla bramborová pomazánka budeme potřebovat:
3 větší brambory, 150 g taveného sýra, 50 g pomazánkového, 200 g zakysané smetany, 4 kyselé okurky, 1 lžíce hořčice, sůl

Postup přípravy:
Ve slupce uvařené brambory necháme vychladnout. Vychladlé brambory oloupeme a najemno nastrouháme. Přidáme sýr, smetanu, pomazánkové, hořčici, nadrobno nakrájené okurky a osolíme podle chuti. Důkladně promícháme a hotovou bramborovou pomazánku namažeme na krajíce chleba.


Další články

Bramborová buchta, dáme vzejít droždí...
Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Robi maso je zdroj kvalitních rostlinných bílkovin.
Pečené brambory v troubě podáváme s mlékem.
Brambory se pěstují v téměř všech zemích světa.
Pampeliškový med je chutný a zdravý, měl by být označován jako pampeliškový sirup.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Bramborová kaše je příloha k jídlům.
Olivový olej je typickou součástí středomořských kuchyní.
Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Zásaditý med zmírňuje překyselenosti organismu.
Bramborové slupky chrání před nemocemi

Bramborová pomazánka je recept na jídlo, které zaplní stůl radostí ze své chuti.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů