Oko

Bramborová buchta recept

Recepty na jídla z brambor.

Na přípravu jídla bramborová buchta budeme potřebovat:
30 dkg oloupaných syrových brambor, 500 ml mléka, kvasnice, 50 dkg hrubé mouky, 20 ml oleje, 1 vejce, česnek, majoránka, drcený kmín, sůl, tuk a hrubá mouka na vysypání plechu, olej na potření buchty

Postup přípravy:
Dáme vzejít droždí. Najemno nastrouháme brambory, zalijeme svařeným mlékem, přidáme ostatní suroviny a vzešlý kvásek, promícháme a necháme vykynout cca 30 minut. Připravenou hmotu nalijeme na vymaštěný a vysypaný plech a necháme ještě asi 15 minut kynout. Poté pekáč vložíme do trouby vyhřáté na teplotu 220°C a pečeme cca 30 minut dozlatova. Po dopečení potřeme bramborovou buchtu olejem.


Další články

Liči je tropické jahodově červené ovoce.
Robi maso je zdroj kvalitních rostlinných bílkovin.
Pampeliškový med je chutný a zdravý, měl by být označován jako pampeliškový sirup.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Bramborová kaše je příloha k jídlům.
Olivový olej je typickou součástí středomořských kuchyní.
Brambory se pěstují v téměř všech zemích světa.
Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Pečené brambory v troubě podáváme s mlékem.
Zásaditý med zmírňuje překyselenosti organismu.
Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Bramborové slupky chrání před nemocemi

Bramborová buchta je recept na jídlo, které zaplní stůl radostí ze své chuti.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů