Oko

Krupicová kaše z mouky

Recepty z mléka.

Na přípravu jídla krupicová kaše z mouky budeme potřebovat tyto suroviny:
500 ml mléka, 1 lžičku másla, 1 lžíci cukru, 3 až 4 lžíce hrubé mouky, 1 lžička kakaa

Postup přípravy:
Do mléka přidáme podle chuti cukr, přidáme lžičku másla, zahříváme a pomalu přisypáváme hrubou mouku, (cca 3 až 4 lžíce na jednu porci). Přitom stále mícháme, aby se v kaši nevytvořily hrudky.

Vaříme do zhoustnutí, nalijeme na talíř a ozdobíme kakaem.


Další články

Polévka z kyselého mléka a brambor.
Špagety carbonara se smetanou, parmezánem a bazalkou.
Domácí kondenzované mléko necháme 15 minut vařit.
Rychlá cuketová polévka s nivou a zakysanou smetanou.
Žampionová polévka s bramborem a se smetanou chutná s čerstvě nasekanou petrželkou.
Krupicová kaše s plátkem másla.
Francouzské brambory se smetanou můžeme posypat nastrouhaným sýrem.
Brambory s tvarohem polijeme roztaveným máslem.
Mléko patří do jídelníčku již dlouho.
Mléčná polévka s koprem a kmínem.
Mléčná polévka se strouháním které vyplave nahoru.
Kostkový cukr vyřešil problém nepraktických homolí.
Kukuřičná kaše s meruňkami a rozpuštěným máslem.
Francouzské brambory s kuřecím masem podáváme s přílohou.

Krupicová kaše z mouky rozvoní při přípravě kuchyni svojí vůní. Pozvěte do své kuchyně mléko a mléčné produkty a uveďte je mezi své pokrmy.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů