Oko

Rychlá cuketová polévka s nivou

Jídla z cukety

Na přípravu jídla rychlá cuketová polévka s nivou budeme potřebovat:
1 středně velká cuketa, 125 g nastrouhaného sýru niva, 2 kuřecí bujony, mletý pepř, sůl

Postup přípravy: Cuketu oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadle nebo nakrájíme na kostičky. Vložíme ji do polévkového hrnce, zalijeme 1,5 litrem vody, osolíme a přidáme 2 kostičky drůbežího bujónu. 20 minut povaříme a poté rozmixujeme. Přidáme nastrouhaný sýr niva a ještě krátce povaříme. Polévku nemusíme zahušťovat.

Cuketovou polévku podáváme s opraženou houskou. Můžeme vmíchat i zakysanou smetanu.


Další články

Brambory se dnes pěstují v téměř všech oblastech světa.
Špagety se špenátem a slaninou opraženou.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Cuketová polévka s nivou a smetanou.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cuketová polévka s rajčaty ke které se hodí italský chléb nebo bageta.
Italská cuketová polévka je zjemněná smetanou.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Japonský samuraj byl příslušník vojenské šlechty.
Lisovaný olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Cuketová polévka s koprem je dochucená koprem, bujónem, octem a cukrem.
Pečené brambory v troubě podáváme se sklenicí mléka.
Špenátový závin podáváme teplý.

Rychlá cuketová polévka s nivou přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů