Oko

Jablečné palačinky

Recepty z mléka.

Na přípravu jídla jablečné palačinky budeme potřebovat tyto suroviny:
3 vejce, 300 gramů hladké mouky, 100 ml 100 % jablečného džusu, 2 jablka, 500 ml mléka, 3 lžíce cukru moučka, špetka soli

Postup přípravy:
Oloupaná jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na tenké plátky. Do vyšší mísy vsypeme hladkou mouku a cukr moučku, přidáme špetku soli a vklepneme tři vejce. Rozšleháme, aby nám vznikla hladká hmota. Pak za neustálého míchání přiléváme mléko. Přilijeme džus, promícháme, přikryjte utěrkou a necháme odstát cca 2 hodiny odstát při pokojové teplotě.

Před smažením smícháme s jablky. Na rozpálenou pánvičku nanášíme naběračkou těsto tak, aby byla palačinka vyšší a dozlatova osmažíme.


Další články

Krupicová kaše s plátkem másla.
Špenátová polévka s noky které necháme několik minut povařit.
Mléková polévka s těstovinami.
Vanilka pochází z Mexika.
Palačinky s ovocem, tvarohem a čokoládovou polevou.
Špenátové palačinky posypeme strouhaným sýrem.
Banánové lívance s ovesnými vločkami podáváme s džemem.
Sladká mléčná rýže do které přidáme džem.
Domácí kondenzované mléko necháme 15 minut vařit.
Kynuté buchty s meruňkami vložíme do trouby a upečeme dozlatova.
Kostkový cukr vyřešil problém nepraktických homolí.
Žampionová polévka s bramborem a se smetanou chutná s čerstvě nasekanou petrželkou.
Mléko patří do jídelníčku již dlouho.
Kukuřičná kaše s meruňkami a rozpuštěným máslem.

Jablečné palačinky rozvoní při přípravě kuchyni svojí vůní. Pozvěte do své kuchyně mléko a mléčné produkty a uveďte je mezi své pokrmy.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů