Na přípravu jídla rajčatová bruschetta budeme potřebovat tyto suroviny:
8 rajčat, 1 cibule, 5 lístků bazalky, olej, sůl, italské bylinky, bageta
Postup přípravy receptu:
Z rajčat odstraníme zrníčka a nadrobno je nakrájíme. Cibuli nakrájíme na větší kousky.
Na rozpáleném oleji osmahneme na větší kousky nakrájenou cibuli. Přidáme rajčata, italské bylinky, sůl a nadrobno pokrájené lístky bazalky. Vše chvíli podusíme a je hotovo.
Směs podáváme ještě teplou na plátcích bagety.
Další články
Chléb focaccia vložíme do rozpálené trouby.
Zuccotto dáme zatuhnout do ledničky.
Francouzské brambory se smetanou vrstvíme.
Jak se dříve pekl chleba, bylo to skutečné umění.
Cuketové pesto zalijeme vrstvičkou olivového oleje.
Gnocchi polijeme troškou rozpuštěného másla.
Panna cotta je připravený ve formičkách nebo formě na srnčí hřbet.
Rajčatový základ na pizzu vystačí na 3 pizzy.
Italská cuketová polévka se podává na vyhřátých talířích.
Zelňačka s uzeným masem a brambory.
Těsto na pizzu poklademe ingrediencemi.
Recept na tiramisu s mascarpone, které posypeme kakaem.
Pizza se smetanou kterou posypeme kořením.
Italské bazalkové pesto naplníme do sklenic.
Rajčatová bruschetta patří mezi recepty italské kuchyně. Pozvěte Itálii do své kuchyně.