Oko

Grilovaný mořský vlk recept

Jaké se používají různé druhy grilů.

Na přípravu jídla grilovaný mořský vlk budeme potřebovat tyto suroviny:
4 ks mořského vlka cca 400 g, 8 stroužků česneku, 1 citron, 200 g listového salátu, 200 g vařených brambor, sůl, olivový olej, balzamikový ocet

Postup přípravy receptu:
Mořského vlka vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou, na rybě ponecháme šupiny, které dokáží zabránit přilnutí k alobalu. Mořského vlka naplníme plátkem citronu a rozdrceným stroužkem česneku. Alobal potřeme olejem a mořského vlka v něm zabalíme.

Balíčky s mořským vlkem pložíme na rošt grilu a 20 až 30 minut grilujeme mimo žhavou zónu. Hotového mořského vlka opatrně vybalíme a naporcujeme.

Mořského vlka dochutíme špetkou mořské soli a pokapeme olivovým olejem. Jako příloha se ke grilovanému mořskému vlku hodí grilované plátky předvařených brambor nebo listový salát.


Další články

Grilovaný plněný žampion grilujeme na rozpáleném grilu.
Olivového oleje užívají kuchyně středomoří.
Žampiony s křepelčími vejci podáváme se zeleninovým salátem.
Chléb focaccia vložíme do rozpálené trouby.
Grilovaný lilek grilujeme nakrájený na kolečka.
Sůl kamenná vytváří v přírodě velké krystaly.
Francouzské brambory se smetanou vrstvíme.
Grilovaný fenykl se hodí k rybám a drůbežímu masu.
Recept na tiramisu s mascarpone, které posypeme kakaem.
Cuketa plněná žampiony a pokladená rajčaty.
Cuketa plněná šunkou a sýrem se peče na plechu.
Krokodýl mořský je největší z dnešních krokodýlů.
Grilovaný hermelín v alobalu.
Zapečený patizon s hermelínem podáváme s bramborem.

Grilovaný mořský vlk patří mezi recepty připravované na grilu. Pozvěte gril a grilovaná jídla do své kuchyně.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů