Oko

Grilovaný plněný žampion recept

Jaké se používají různé druhy grilů.

Na přípravu jídla grilovaný plněný žampion budeme potřebovat tyto suroviny:
žampiony s dostatečně velkým kloboukem, plátky anglické slaniny nebo šunky, sýr s modrou plísní (Niva), česnek

Postup přípravy receptu:
Žampiony očistětíme a vyloupneme jim nohu. Nohy žampionů nakrájíme na kostičky a smícháme s kostičkami sýra s modrou plísní a menším množstvím nasekaného česneku. Poté klobouky žampionů vyložíme tenkými plátky anglické slaniny nebo šunky, naplníme je připravenou směsí a dáme grilovat na rošt středně rozpáleného grilu. Grilujeme přibližně 15 minut, přičemž během grilování odléváme ze žampionů rozpuštěný tuk ze sýru a slaniny.


Další články

Grilovaná pikantní medová žebra grilujeme na grilu.
Žampiony s křepelčími vejci podáváme se zeleninovým salátem.
Grilovaný lilek grilujeme nakrájený na kolečka.
Francouzské brambory se smetanou vrstvíme.
Recept na tiramisu s mascarpone, které posypeme kakaem.
Grilovaný fenykl se hodí k rybám a drůbežímu masu.
Cuketa plněná žampiony a pokladená rajčaty.
Cuketa plněná šunkou a sýrem se peče na plechu.
Sůl kamenná vytváří v přírodě velké krystaly.
Italská cuketová polévka se podává na vyhřátých talířích.
Grilovaný hermelín v alobalu.
Chléb focaccia vložíme do rozpálené trouby.
Zapečený patizon s hermelínem podáváme s bramborem.
Olivového oleje užívají kuchyně středomoří.

Grilovaný plněný žampion patří mezi recepty připravované na grilu. Pozvěte gril a grilovaná jídla do své kuchyně.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů