Oko

Žampiony s křepelčími vejci

Budeme potřebovat: 12 velkých žampionů, 12 křepelčích vajec, 120 g bylinkového másla, sůl, pepř

Postup přípravy: Žampiony očistíme, odstraníme stopky, posypeme solí a pepřem, naskládáme do vymazaného pekáče a dovnitř žampionů rozklepneme křepelčí vejce. Na každý ještě přidáme bylinkové máslo. V toubě předem vyhřáté na teplotu 175 °C pečeme asi 15 minut.

Žampiony s křepelčími vejci podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.


Další články

Mrtvé moře je jezero se slanou vodou.
Křepelčí vejce je asi pětkrát menší než slepičí.
Tradiční čínská medicína, jaké choroby dokáže léčit.
Max Planck přispěl k radikální proměně vědeckého myšlení.
Arašídový olej vyniká svým obsahem kvalitních rostlinných tuků.
Kuře tikka masala je v oblibě.
Jak chovat morčata, spokojí se s dřevěnou krabicí nebo skleněným akváriem.
Ořechový olej nalézá uplatnění ve studené kuchyni.
Sergej Pavlovič Koroljov byl kandidát na Nobelovu cenu za svou činnost ve vývoji raketové techniky.
Kudzu se nekontrolovaně šíří.
Jak dlouho vařit křepelčí vejce, pro přímou konzumaci nebo další použití.
Papinův tlakový hrnec umožňuje rychlou přípravu jídla.
Křepelčí vejce na tvrdo jak je vařit.
Mořské řasy rostou pod hladinou.
Kolumbovo vejce je problém, jehož řešení se zdá být snadné, vyžaduje však znalosti i důvtip.
Dyslexie je porucha schopnosti číst.
Zirkon je chemicky křemičitan zirkoničitý.
Klanopraška čínská vzhledem připomíná červený rybíz.
Ostrov Gaudeloupe vystupuje z vln 600 km severně od Jižní Ameriky.
Koriandr setý je jednoletá rostlina.
Řeka Ganga živí Indii.
Turecká káva pění v přísloví i na stole.
Gaviál indický

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů