Na přípravu jídla třešňový kompot budeme potřebovat tyto suroviny:
třešně
Nálev: 1 litr vody, 35 gramů cukru krystal
Postup přípravy:
Do vody nasypeme cukt, necháme projít varem a tímto nálevem zalijeme přebrané, omyté, okapané a do sklenic vložené třešně (nálev používáme teplý, nikoli horký).
Poté sklenice uzavřeme víčky a 25 minut sterilujeme při teplotě 85 °C.
Další články
Staročeské buchty potřeme nakonec kouskem másla.
Hořčicovo medová omáčka chutná s těstovinami.
Pracny s ořechy pečeme ve formičkách.
Třešňová marmeláda se plní do čistých a suchých sklenic.
Kostkový cukr vyřešil problém nepraktických homolí.
Bublanina hrníčková s třešněmi které na povrch nasypete plátky mandlí.
Marmeláda z cukety se vaří tak dlouho, až zhoustne.
Cuketová pizza bez mouky pečená na 200 °C.
Cuketová buchta se skořicí je pečená dozlatova.
Třešňová omáčka se hodí k pečeným masům.
Třešňová buchta se může pocukrovat.
Třešně a višně si získaly oblibu.
Vlašské ořechy plodí ořešák královský.
Medová buchta na plech chutná pocukrovaná.
Třešňový kompot rozvoní při vaření kuchyni vůní připravovaného pokrmu. Pozvěte do své kuchyně třešně a další čerstvé ovoce a uveďte je mezi svá jídla.