Na přípravu jídla bublanina hrníčková s třešněmi budeme potřebovat:
1 hrnek polohrubé mouky, 1 hrnek moučkového cukru, 1 hrnek mletých vlašských ořechů nebo mandlí, 1 hrnek mléka, 1 hrnek majonézy, 1 prášek do pečiva, třešně, plátky mandlí
Postup přípravy:
Smícháme všechny ingredience a připravíme si hladké těsto. Připravené těsto přelijte na vymazaný plech a poklademe na něj vypeckované třešně. Nakonec na povrch nasypete plátky mandlí.
Vložíme do trouby vyhřáté na na 180 °C a pečeme dozlatova (trvá to cca 30 minut).
Další články
Banánový dezert můžeme ozdobit šlehačkou.
Nakládaný zázvor v medu uložíme v temnu a chladnu.
Cuketová pizza bez mouky pečená na 200 °C.
Moravské dušené zelí získá dušením kašovitou konzistenci.
Kostkový cukr vyřešil problém nepraktických homolí.
Červená řepa s kysaným zelím, smícháme ji s pokrájenou cibulí.
Kešu oříšky proti malárii ničí larvy moskytů.
Grilovaný fenykl posypeme čerstvými bylinkami.
Vlašské ořechy plodí ořešák královský.
České dušené zelí zaprášíme hladkou moukou.
Pracny s ořechy pečeme ve formičkách.
Třešně a višně si získaly oblibu.
Banánové smoothie s kokosovým mlékem chutná vychlazené.
Smoothie s červenou řepou rozmixujeme.
Bublanina hrníčková s třešněmi osvěží v letním horku a zažene hlad. Pozvěte do své kuchyně třešně a další čerstvé ovoce a uveďte je mezi své recepty.