Oko

Třešňová buchta

Recepty na jídla z třešní.

Na přípravu jídla třešňová buchta budeme potřebovat:
třešně, 3 vejce, 200 g cukru moučka, 1 balíček vanilkového cukru, 110 ml mléka, 400 g polohrubé mouky, 1/2 balení prášku do pečiva, 110 ml oleje

Postup přípravy:
Vejce třeme asi 10 minut společně s cukry, vmícháme olej, mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme tuhý sníh vyšlehaný z vaječných bílků. Takto připravené těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného plechu a poklademe třešněmi.

Vložíme do trouby předem vyhřáté na teplotu 180 °C a pečeme dočervena. Vychladlou buchtu můžeme pocukrovat.


Další články

Staročeské buchty potřeme nakonec kouskem másla.
Pracny s ořechy pečeme ve formičkách.
Bublanina hrníčková s třešněmi které na povrch nasypete plátky mandlí.
Marmeláda z cukety se vaří tak dlouho, až zhoustne.
Cuketová buchta se skořicí je pečená dozlatova.
Cuketová pizza bez mouky pečená na 200 °C.
Třešňová omáčka se hodí k pečeným masům.
Kostkový cukr vyřešil problém nepraktických homolí.
Špagety s cuketovou omáčkou můžeme posypat strouhaným sýrem parmezánem.
Třešně a višně si získaly oblibu.
Vlašské ořechy plodí ořešák královský.
Třešňová marmeláda se plní do čistých a suchých sklenic.
Medová buchta na plech chutná pocukrovaná.
Hořčicovo medová omáčka chutná s těstovinami.

Třešňová buchta rozvoní kuchyni vůní připravovaného pokrmu. Pozvěte do své kuchyně třešně a další čerstvé ovoce a uveďte je mezi svá jídla.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů