Oko

Uzená polévka s rýží recept

Rýže.

Na přípravu jídla podle receptu uzená polévka s rýží budeme potřebovat tyto suroviny:
1 litr vývaru, 100 g vařeného uzeného masa, 100 g rýže, 1 cibule, olej, 2 lžíce hladké mouky, špetka soli, špetka mletého pepře, 1 lžíce pažitky

Postup přípravy receptu:
Na troše rozpáleného oleje opražíme rýži, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, orestujeme, podlijeme částí vývaru, osolíme, opepříme mletým pepřem a dusíme do měkka.

Z trošky oleje a mouky si připravíme zásmažku, zalijeme zbytkem vývaru a povaříme. Přidáme podušenou rýži, na kostičky nakrájené maso, pokud je třeba, dochutíme.

Před podáváním posypeme uzenou polévka s rýží pažitkou.


Další články

Česneková polévka s bramborem a vajíčky.
Hovězí maso na žampionech s rýží důkladně povaříme.
Hovězí ptáčky s rýží osolíme a ochutíme pepřem.
Zelňačka z uzených žeber a kysaného zelí.
Hovězí plátky s rýží vaříme do změknutí masa.
Rajská polévka s rýží a nastrouhaným eidamem.
Hovězí polévka s rýží připravená z vývaru.
Dušené kysané zelí nakonec dochutíme.
Hovězí polévka s masovou rýží z hovězího a vepřového.
Moravské dušené zelí získává při přípravě kašovitou konzistenci.
Zelňačku s uzeným masem zahustíme paprikovou jíškou.
Fazolová polévka s uzeným masem je dochucená rajským protlakem.
Cuketová polévka se smetanou která ji zjemní.
Špenátová polévka s noky z mouky a vajíček.

Uzená polévka s rýží je jídlo, při jehož přípravě se uplatní rýže. Umí polaskat chuť i čich, odhalujíce při tom voňavá tajemství své chuti.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů