Oko

Hovězí plátky s rýží recept

Rýže.

Na přípravu jídla podle receptu hovězí plátky s rýží budeme potřebovat tyto suroviny:
plátky hovězího masa, mletý pepř, sůl, hladká mouka, cibule, sádlo nebo olej na osmažení

Postup přípravy receptu:
Plátky hovězího masa naklepeme, osolíme, opepříme mletým pepřem, obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na rozpáleném sádle nebo oleji. Osmahnuté plátky masa vyjmeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji, až je cibule světle hnědá, poté vrátíme plátky hovězího masa, zalijeme horkou vodou, aby bylo jen ponořené maso a vaříme do změknutí masa. Už nezahušťujeme, vytvoří se nám z toho šťáva.

Hovězí plátky podáváme s rýží.


Další články

Recept na grilovaná vepřová játra s brambory.
Pečený králík na zelenině se peče za občasného podlévání.
Recept na domácí hovězí burger chuťově oživí rajče a cibule.
Sladkokyselá omáčka chutná k masu.
Hovězí maso na žampionech s rýží důkladně povaříme.
Dušené kysané zelí nakonec dochutíme.
Hovězí jazyk na smetaně chutná s bramborovou kaší.
Hovězí nudličky po moravsku s rýží se připravují v tlakovém hrnci.
Mexické kuře s rýží dopečeme do měkka.
Hovězí směs na špagety posypeme sýrem.
Dušené kuře se zeleninovou rýží přelitou výpekem.
Dušená mrkev s brambory jako vhodnou přílohou.
Hovězí roštěná s rýží není již dále zahušťovaná.
Moravské dušené zelí získává při přípravě kašovitou konzistenci.

Hovězí plátky s rýží jsou jídlo, při jehož přípravě se uplatní rýže. Umí polaskat chuť i čich, odhalujíce při tom voňavá tajemství své chuti.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů