Oko

Hovězí polévka s rýží recept

Rýže.

Na přípravu jídla podle receptu hovězí polévka s rýží budeme potřebovat tyto suroviny:
Množství na 4 porce: 0,4 litru vody, 0,8 litru vývaru z hovězích kostí, 60 g loupané rýže, petrželová nať, polévkové koření, sůl

Postup přípravy receptu:
Vývar z hovězích kostí ochutíme polévkovým kořením a převaříme.

Přebranou rýži propláchneme, několikrát ji prolijeme vařící vodou a v mírně osolené vodě doměkka uvaříme. Poté uvařenou rýži propláchneme horkou vodou, necháme okapat a okapanou rýži vložíme do polévky.

Při podávání přidáme do hovězí polévky s rýží najemno nakrájenou petrželovou nať.


Další články

Česneková polévka s bramborem a vajíčky.
Hovězí roštěná s rýží není již dále zahušťovaná.
Moravské dušené zelí získává při přípravě kašovitou konzistenci.
Hovězí směs na špagety posypeme sýrem.
Cuketová polévka se smetanou která ji zjemní.
Hovězí jazyk na smetaně chutná s bramborovou kaší.
Dušená mrkev s brambory jako vhodnou přílohou.
Špenátová polévka s noky z mouky a vajíček.
Recept na domácí hovězí burger chuťově oživí rajče a cibule.
Mexické kuře s rýží dopečeme do měkka.
Hovězí maso na žampionech s rýží důkladně povaříme.
Dušené kysané zelí nakonec dochutíme.
Hovězí ptáčky s rýží osolíme a ochutíme pepřem.
Hovězí plátky s rýží vaříme do změknutí masa.

Hovězí polévka s rýží je jídlo, při jehož přípravě se uplatní rýže. Umí polaskat chuť i čich, odhalujíce při tom voňavá tajemství své chuti.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů