Oko

Grilovaný hermelín recept

Jaké se používají různé druhy grilů.

Na přípravu jídla grilovaný hermelín budeme potřebovat tyto suroviny:
1 hermelín, 1 dl oleje, 2 polévkové lžíce grilovacího koření, alobal

Postup přípravy receptu:
V misce si ve 1 dl oleje rozmícháme 2 polévkové lžíce grilovacího koření, (lze přidat i více grilovacího koření podle chuti). Hermelín obalíme v připravené směsi a poté ho zabalíme do alobalu.

Hermelín v alobalu položíme na rošt rozpáleného grilu a 5 až 10 minut ho z každé strany grilujeme.

Po dogrilování rozbalíme alobal a hotový hermelín z něj opatrně přeložíme na talíř.


Další články

Grilovaná pikantní medová žebra grilujeme na grilu.
Recept na tiramisu s mascarpone, které posypeme kakaem.
Sůl kamenná vytváří v přírodě velké krystaly.
Italská cuketová polévka se podává na vyhřátých talířích.
Grilovaný fenykl se hodí k rybám a drůbežímu masu.
Zuccotto dáme zatuhnout do ledničky.
Chléb focaccia vložíme do rozpálené trouby.
Jak se dříve pekl chleba, bylo to skutečné umění.
Zapečený patizon s hermelínem podáváme s bramborem.
Francouzské brambory se smetanou vrstvíme.
Olivového oleje užívají kuchyně středomoří.
Panna cotta je připravený ve formičkách nebo formě na srnčí hřbet.
Cuketové pesto zalijeme vrstvičkou olivového oleje.
Grilovaný lilek grilujeme nakrájený na kolečka.

Grilovaný hermelín patří mezi recepty připravované na grilu. Pozvěte gril a grilovaná jídla do své kuchyně.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů