Rýže.
Na přípravu jídla podle receptu zeleninová polévka s rýží budeme potřebovat tyto suroviny:
1 litr vody, 250 g zeleniny (dle chuti), kousek masoxu, rýže (vařená), jíška, petrželka
Postup přípravy receptu:
Litr vody nalijeme do hrnce, osolíme, vložíme nadrobno nakrájenou zeleninu a dáme vaříme.
Když je zelenina měkká, přidáme uvařenou rýži, kousek masoxu a polévku zahustíme tmavou jíškou.
Povaříme a nakonec do polévky přidáme usekanou petrželku.
Další články
Zeleninová směs na špagety s kapkou mléka.
Cuketová polévka se smetanou která ji zjemní.
Špenátová polévka s noky z mouky a vajíček.
Moravské dušené zelí získává při přípravě kašovitou konzistenci.
Hovězí maso na žampionech s rýží důkladně povaříme.
Uzeninová polévka s rýží, do které přidáme trvanlivý salám.
Fazolová polévka s uzeným masem je dochucená rajským protlakem.
Uzená polévka s rýží a nasekanou pažitkou.
Hovězí ptáčky s rýží osolíme a ochutíme pepřem.
Zelňačka z uzených žeber a kysaného zelí.
Rajská polévka s rýží a nastrouhaným eidamem.
Hovězí polévka s rýží připravená z vývaru.
Dušené kysané zelí nakonec dochutíme.
Zelňačku s uzeným masem zahustíme paprikovou jíškou.
Zeleninová polévka s rýží je jídlo, při jehož přípravě se uplatní rýže. Umí polaskat chuť i čich, odhalujíce při tom voňavá tajemství své chuti.