Oko

Banánová polévka

Tajemství chuti.

Na přípravu jídla podle receptu banánová polévka budeme potřebovat tyto suroviny:
1 litr mléka, 1/4 litru vody, 2 banány, 30-40 g bramborové moučky, cukr, vanilkový cukr, sůl, vaječné žloutky

Postup přípravy receptu:
Bramborovou moučku rozmícháme ve studené vodě, nalijeme do vařícího mléka a krátce povaříme. Osolíme, přidáme cukr, odstavíme a zahustíme vaječným žloutkem rozmíchaným v troše vody. Ten necháme jen krátce prohřát.

Banány si uvaříme v cukrovém roztoku a prolisované nebo rozmixované je také přidáme k mléku.

A banánová polévka je hotova.


Další články

Banánová marmeláda s grepem je ztužená gelfixem.
Recept na domácí tiramisu z pudinku a tvarohu.
Grilovaná hovězí žebra chutnají s pečivem, hořčicí a křenem.
Tiramisu s mascarpone recept na přípravu.
Cuketová polévka s bramborem je promixovaná do zhoustnutí.
Špenátová polévka s noky provařenými několik minut.
Domácí pařížská šlehačka z másla a mléka.
Banánová bábovka potřená mlékem.
Domácí meruňkový džem plníme do horkých sklenic.
Chilli con carne podáváme s kukuřičnými chipsy.
Cuketová omáčka s kuřecím masem restovaná.
Okurková omáčka s hovězím masem se hodí k podávání s rýží.
Banánový dezert posypeme cukrem a skořicí.
Hořčicovo medová omáčka chutná s těstovinami.

Banánová polévka je recept na přípravu jídla, které se hodí k nasycení, naplnění prázdného žaludku a umí i pohladit citlivý nos i mlsný jazýček, noříce se při tom do hlubin tajemství své chuti.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů