Oko

Polévka z kachních kostí recept

Kachna a recepty z ní.

Na přípravu jídla polévka z kachních kostí budeme potřebovat tyto suroviny:
kosti z pečené kachny, mletý bílý pepř, sůl, 1 mrkev, 1 cibule, výpek z kachny, 1 lžíce hladké mouky, brambory, pažitka, 1/4 kapusty, 50 g másla, 1/2 celeru, 1 petržel

Postup přípravy receptu:
Kosti z upečené kachny roztlučeme. Horkou vodou vypláchneme pekáč po pečení kachny a v této vodě roztlučené kachní kosti vyvaříme.

Vývar přecedíme na očištěnou zeleninu, osolíme, opepříme a vaříme, až je zelenina téměř měkká.

Z másla a mouky si připravíme jíšku, kterou přidáme k vývaru se zeleniniu, ještě krátce povaříme a polévku z kachních kostí podáváme ozdobenou sekanou pažitkou.


Další články

Kachna na švestkách je pečená dozlatova.
Dušené kysané zelí dochutíme octem, cukrem a osolíme.
Polévka z kachních krků s kapáním.
Česneková polévka s bramborem do které vklepneme dvě vajíčka.
Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem.
Naložená kachna ke které se hodí rýže.
Kachní polévka z drobů s knedlíčky a noky.
Kachní roláda chutná s červeným zelím a knedlíkem.
Kachní rillettes naplníme do misek nebo sklenic.
Pečená kachní stehna pečeme dozlatova.
Kachní játra na grilu podáváme se salátem.
Kachna pečená na zelí chutná s knedlíkem.
Špenátová polévka s noky které necháme několik minut povařit.
Kachní stehna na zelí podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.

Jídlo polévka z kachních kostí zasytí a spolu s pocitem zasycení může pomoci i s dobrou náladou.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů