Oko

Sterilovaná červená řepa s křenem

K čemu se hodí ocet.

Na přípravu jídla sterilovaná červená řepa s křenem budeme potřebovat tyto suroviny:
2 kg červené řepy, 150 g cukru krystal, 400 g křenu, 20 ml 8 % octa, 50 g soli

Postup přípravy receptu:
Červenou řepu omyjeme, očistíme, nahrubo nastrouháme, smícháme s jemně nastrouhaným křenem, cukrem krystal, solí a octem. Směs naplníme do sklenic, pevně uzavřeme víčky a 15 minut sterilujeme při teplotě 75 °C.


Další články

Domácí kondenzované mléko s vanilkovým cukrem a máslem.
Ostružinový džem uvedeme do varu.
Sůl kamenná vytváří v přírodě velké krystaly.
Domácí jahodový džem necháme nakonec vychladnout.
Sterilovaná rajčata se hodí třeba na přípravu rajské polévky.
Cibulový džem uchováváme v ledničce.
Sterilovaná cuketa pod maso s protlakem.
Domácí pařížská šlehačka kterou vyšleháme jako běžnou šlehačku.
Melounový džem zavaříme a obrátíme dnem vzhůru.
Nakládané olomoucké tvarůžky necháme odležet alespoň 3 dny.
Grilovaná pikantní medová žebra grilujeme na grilu.
Olivového oleje si váží lidé obývající středomoří.
Cuketový kečup sterilujeme.
Sterilované okurky zalijeme nálevem.

Sterilovaná červená řepa s křenem patří mezi recepty, na jejichž přípravu se hodí ocet. Pozvěte ocet do své kuchyně a na poličky spíže.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů