Oko

Hovězí vývar s masem, hráškem a rýží recept

Rýže.

Na přípravu jídla podle receptu hovězí vývar s masem, hráškem a rýží budeme potřebovat tyto suroviny:
200 g hovězího masa (z lopatky), 200 g hovězí kosti, 50 g zeleniny (kořenové), sůl, voda, cibule, 60 g hrášku, pepř, 40 g rýže

Postup přípravy receptu:
Hovězí maso a kosti omyjeme, vložíme do studené vody, uvedeme do varu a vaříme.

Po hodinovém vaření přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu, menší cibuli, sůl a pepř.

Když je maso měkké, polévku scedíme, uvařené maso vyjmeme, nakrájíme na kostky a vrátíme. Přidáme konzervovaný hrášek a samostatně uvařenou a scezenou rýži.

Před podáváním můžeme do polévky přidat nasekanou zelenou petrželku nebo pažitku.


Další články

Zelňačka s uzeným masem je připravená z kysaného zelí.
Hovězí vývar s rýží dochutíme mletým pepřem.
Rýže s čočkou a kroupami se vaří každé zvlášť.
Moravské dušené zelí získává při přípravě kašovitou konzistenci.
Polévka z uzeného masa s rýží se dá dochutit i mlékem.
Hovězí polévka s rýží připravená z vývaru.
Bílá hříbková omáčka s rýží a vejcem.
Zeleninová polévka s rýží, do které přidáme nasekanou petrželku.
Rajská polévka s rýží a nastrouhaným eidamem.
Okurkovou omáčku s hovězím masem podáváme s knedlíkem.
Francouzské brambory s uzeným masem doplníme kyselou okurkou.
Dušené kysané zelí nakonec dochutíme.
Zelňačka z uzených žeber a kysaného zelí.
Mrkev dušená s hráškem se hodí k bramborám.

Hovězí vývar s masem, hráškem a rýží je jídlo, při jehož přípravě se uplatní rýže. Umí polaskat chuť i čich, odhalujíce při tom voňavá tajemství své chuti.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů