Oko

Bílá hříbková omáčka s rýží recept

Rýže.

Na přípravu jídla podle receptu bílá hříbková omáčka s rýží budeme potřebovat tyto suroviny:
600 g čerstvých hub, 2 cibule, 50 g másla, 250 ml smetany ke šlehání, hovězí vývar, bobkový list, nové koření, ocet, cukr, 6 vajec, hladká mouka, voda, kopr, sůl, mletý pepř

Postup přípravy receptu:
Na rozpáleném másle zpěníme nadrobno pokrájenou cibulku, přidáme pokrájené houby, okořeníme, zalijeme vývarem a asi čtvrt hodiny dusíme.

Zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce vody, povaříme, přilijeme smetanu, ocet, přidáme cukr a trochu nasekaného kopru.

Vejce si uvaříme a zchladíme.

Bílou hříbkovou omáčku podáváme s vejcem a rýží.


Další články

Zeleninová směs na špagety s kapkou mléka.
Dušené kysané zelí nakonec dochutíme.
Zelňačku s uzeným masem zahustíme paprikovou jíškou.
Zelňačka z uzených žeber a kysaného zelí.
Drobová polévka s rýží a kořenovou zeleninou.
Hovězí maso na žampionech s rýží důkladně povaříme.
Hovězí polévka s rýží připravená z vývaru.
Uzená polévka s rýží a nasekanou pažitkou.
Okurkovou omáčku s hovězím masem podáváme s knedlíkem.
Moravské dušené zelí získává při přípravě kašovitou konzistenci.
Zeleninová polévka s rýží, do které přidáme nasekanou petrželku.
Fazolová polévka s uzeným masem je dochucená rajským protlakem.
Hovězí ptáčky s rýží osolíme a ochutíme pepřem.
Rajská polévka s rýží a nastrouhaným eidamem.

Bílá hříbková omáčka s rýží je jídlo, při jehož přípravě se uplatní rýže. Umí polaskat chuť i čich, odhalujíce při tom voňavá tajemství své chuti.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů