Jaké se používají různé druhy grilů.
Na přípravu jídla grilované koleno budeme potřebovat tyto suroviny:
1 balíček grilovacího koření, olej, voda, 1 uzené vepřové koleno
Postup přípravy receptu:
Uzené koleno vložíme do horké vody a po dobu cca 30 minut předvaříme.
Mezitím si smícháme lej a grilovacím kořením.
Předvařené uzené koleno, které změklo, po vyjmutí z vody osušíme, dobře potřeme olejem s rozmíchaným grilovacím kořením. Okořeněné koleno necháme marinovat, nejlépe do druhého dne.
Druhý den koleno ze všech stran zvolna grilujeme doměkka.
Grilované koleno podáváme s křenem, hořčicí, kečupem a čerstvým pečivem.
Další články
Grilované klobásky s paprikou a cibulí 25 minut grilujte.
Olivového oleje užívají kuchyně středomoří.
Kuře tikka masala je oblíbené jídlo.
Grilované kuře přikryjeme alobalem.
Sůl kamenná vytváří v přírodě velké krystaly.
Grilovaná hovězí žebra podáváme s čerstvým pečivem, křenem a hořčicí.
Zapečený patizon s hermelínem podáváme s bramborem.
Pomazánka z patizonu se hodí k namazání na chleba.
Červená řepa pečená v alobalu se peče nakrájená na plátky.
Sterilovaná cuketa s paprikou a cibulí ve sklenicích.
Grilované batáty s chilli doměkka upečeme.
Francouzské brambory s kuřecím masem podáváme se zeleninou.
Grilovaná vepřová játra obložíme kolečky syrové cibule a hořčice.
Cuketový salát s cibulí podáváme s pečivem jako svačinu.
Grilované koleno patří mezi recepty připravované na grilu. Pozvěte gril a grilovaná jídla do své kuchyně.