Oko

Červená řepa pečená v alobalu

Červená řepa.

Na přípravu jídla červená řepa pečená v alobalu budeme potřebovat:
4 omyté řepy, olivový olej, sůl, mletý pepř

Postup přípravy:
Omyté červené řepy zabalíme každou zvlášť do alobalu, položíme na plech a v horké troubě vyhřáté na teplotu 200 °C pečeme asi dvě hodiny. Upečenou řepu oloupeme, nakrájíme na plátky, pokapeme olejem, osolíme, opepříme mletým pepřem a můžeme podávat.


Další články

Kakaovník, kakao a čokoláda pochází od Indiánů z Ameriky.
Cuketa plněná šunkou a sýrem je zakápnutá olivovým olejem a upečená.
Mléko se konzumuje nejvíce kravské.
Červený pepř se chutí a aroma podobá pepři černému.
Pravý ruský boršč do kterého použijeme na kostky nakrájené maso.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Pečená dýně pokapaná máslem.
Sůl je minerál v podobě krystalů.
Jak dlouho vařit křepelčí vejce, 1,5-5 minut.
Bílý pepř je ostrý.
Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Kostkový cukr je dnes již na celém světě samozřejmostí.
Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Řepkový olej má příznivé účinky na zdraví

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů