Oko

Avokádová omáčka na těstoviny

Avokádo v kuchyni.

Na přípravu jídla avokádová omáčka na těstoviny budeme potřebovat tyto suroviny:
350 g špaget, 2 zralá avokáda (oloupaná a nakrájená na kousky), 2 stroužky česneku, hrst čerstvých bazalkových lístků + na ozdobu, 2 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy, mletý pepř, sůl, 8 rozpůlených cherry rajčat, 80 ml olivového oleje

Postup přípravy receptu:
Těstoviny si uvaříme podle návodu a slijeme je.

Obě zrslá avokáda, česnek, bazalku a citronovou šťávu dohladka rozmixujeme, osoltíme a opepříme. Za chodu mixeru pomalu přiléváme olivový olej.

Ve velké míse smícháme těstoviny s avokádovou omáčkou, přidáme rozpůlená cherry rajčata, listy bazalky a podáváme.


Další články

Pomazánka z uzeného tempehu chutná namazaná na pečivo.
Avokádová pomazánka se podává na pečivu a s lístky bazalky.
Cuketový guláš s rýží nezahušťujeme.
Fenyklová pomazánka s bylinkami.
Dušené kysané zelí dochutíme octem, cukrem a osolíme.
Pomazánka z patizonu se hodí k namazání na čerstvé pečivo.
Cuketové špízy podáváme s brambory a tatarkou.
Grilované avokádo plněné salátem z quinoy nakonec osolíme a opepříme.
Avokádo má hruškový tvar a oříškovou chuť.
Cuketová pomazánka získá říz díky chilli papričkám.
Sojové kostky s rýží kterou podáváme jako přílohu.
Tempeh se zeleninou podáváme nejlépe s rýží.
Dušené sojové maso s mrkví a rýží jako vhodnou přílohou.
Patizonový guláš s rajčaty.

Avokádová omáčka na těstoviny dokáže zaplnit břicha strávníků dobrým jídlem a jejich mysl dobrou náladou.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů