Oko

Fenyklová pomazánka

Další recepty s fenyklem.

Na přípravu jídla fenyklová pomazánka budeme potřebovat:
1 tvaroh, sůl v množství dle chuti, mletý pepř v množství dle chuti, česnek v množství dle chuti, 1 lžička hořčice, fenykl v množství dle chuti, 1 čerstvá cibulka nebo pórek

Postup přípravy:
Tvaroh vložíme do misky, přidáme mletý pepř, sůl, rozmačkaný česnek, lžičku hořčice, nadrobounko nakrájený fenykl a cibuli (i s natí). Důkladně promícháme a při podávání mažeme na chleba a ozdobíme čerstvou zeleninou nebo bylinkami.


Další články

Rajčatová polévka s fenyklem připravená z vývaru.
Bílý pepř má nejostřejší chuť.
Sůl byla lidem známa již v pravěku.
Pomazánka z kozího sýra s bylinkami.
Brambory se jí vařené, pečené nebo smažené.
Medová pomazánka zakápnutá citronovou šťávou.
Cibule patří do čeledi liliotvarých.
Sůl kamenná vytváří velké krystaly.
Špenátová polévka s noky které necháme povařit.
Cuketová polévka s červenou čočkou chutná s chlebovými krutonky.
Grilovaný fenykl z rozehřátého grilu.
Cuketová polévka s bramborem chutná ještě zatepla posypaná sezamovým semínkem.
Kilogram je ve svém modelu válec ze slitiny platiny a iridia.
Olivový olej pochází od Středozemního moře.

Fenyklová pomazánka rozvoní kuchyni svojí vůní a osloví chuťové buňky jedlíků.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů