Oko

Smoothie s mangem

Mango.

Na přípravu jídla smoothie s mangem budeme potřebovat tyto suroviny:
1 litr kokosového nápoje, 4 marakuji, 450 g manga, 1/2 lžičky chilli

Postup přípravy receptu:
Z oloupaného manga odstraníme pecku a dužinu nakrájíme na kousky. Nakrájenou dužinu vložíme na minimálně 2 hodiny (lépe přes noc) do mrazáku a necháme ho zmrazit. Z maracuji vymačkáme dužinu. Použijeme jen šťávu, lžičku semínek si však odložíme na ozdobu.

Zmrzlé kousky manga, šťávu z maracuji a kokosový nápoj vložíme do mixeru a rozmixujeme do jemné konzistence. Rozlijeme do 4 sklenic a ozdobíme semínky maracuji, kousky manga a špetkou chilli.


Další články

Smoothie z červené řepy rozředíme vodou.
Pikantní cuketový salát zaváříme při 85 až 90 °C.
Mandarinkové smoothie získá požadovanou konzistenci a chuť.
Česneková polévka s bramborem do které vklepneme dvě vajíčka.
Salát s mangem do kterého přidáme nadrobno nakrájená rajčata.
Patizonový salát může být i součást zeleninového talíře.
Červená řepa s kysaným zelím a najemno nakrájenou cibulí.
Slaný špenátový závin upečeme dozlatova.
Cuketový salát s cibulí se hodí i na svačinu.
Dušené kysané zelí dochutíme cukrem, octem a solí.
Pekingské zelí s kuřecím masem nakonec dochutíme.
Cuketová polévka s bramborem je mixovaná do zhoustnutí.
Vařené kyselé zelí se špekem a nastrouhanými brambory.
Salát z pekingského zelí se hodí jako příloha například k pečenému masu.

Smoothie s mangem se hodí k zasycení, vychutnání exotické chuti ovoce i naplnění prázdného žaludku.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů