Oko

Avokádová pomazánka

Avokádo v kuchyni.

Na přípravu jídla avokádová pomazánka budeme potřebovat tyto suroviny:
1 avokádo, 1 malá cibule, 1 stroužek česneku, špetka soli, špetka mletého pepře, 1 citron, 1 balíček lučiny

Postup přípravy receptu:
Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku, oloupeme, vložíme do misky, zakápneme citronovou šťávou, přidáme utřený stroužek česneku, najemno nakrájenou cibuli, lučinu, opepříme mletým pepřem, osolíme a vše v misce vypracujeme pomocí vidličky na pomazánku.

Avokádovou pomazánku podáváme namazanou na pečivu a posypanou čerstvými lístky bazalky.


Další články

Pomazánka z uzeného tempehu chutná namazaná na pečivo.
Cibulačka s tempehem nakrájeným na plátky.
Cuketový guláš s rýží nezahušťujeme.
Fenyklová pomazánka s bylinkami.
Dušené kysané zelí dochutíme octem, cukrem a osolíme.
Pomazánka z patizonu se hodí k namazání na čerstvé pečivo.
Cuketové špízy podáváme s brambory a tatarkou.
Cuketovou buchtu s mrkví a tvarohem pečeme na plechu.
Avokádo má hruškový tvar a oříškovou chuť.
Cuketová pomazánka získá říz díky chilli papričkám.
Sojové kostky s rýží kterou podáváme jako přílohu.
Tempeh se zeleninou podáváme nejlépe s rýží.
Dušené sojové maso s mrkví a rýží jako vhodnou přílohou.
Patizonový guláš s rajčaty.

Avokádová pomazánka dokáže zaplnit břicha strávníků a jejich mysl dobrou náladou.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů